Raport roczny i rachunki

Wielu z was ciężko pracuje, aby wesprzeć GO Girls, a nasz roczny raport i sprawozdania to nasz sposób na pokazanie wam, co zrobiliśmy ze wszystkimi ciężko zarobionymi funduszami, które zebraliście, aby nas wesprzeć.

Jesteśmy małą organizacją charytatywną bez płatnego personelu, ale nasze zaangażowanie we wspieranie kobiet z nowotworami ginekologicznymi i podnoszenie świadomości na temat wszystkich 5 nowotworów ginekologicznych wiąże się z wielką pasją i poświęceniem, aby zrobić dla Ciebie wszystko, co w naszej mocy.

Ściśle współpracujemy z wieloma organizacjami charytatywnymi w tej dziedzinie: wierzymy, że współpraca jest kluczem do zapewnienia najlepszych wyników.

Rak jest przerażający. Nowotworom ginekologicznym poświęcono znacznie mniej uwagi niż wielu innym. Z Twoim wsparciem możemy pomóc to zmienić, ale nie możemy tego zrobić sami. Twoje wsparcie wiele dla nas znaczy - dziękujemy.

Przeczytaj nasz raport tutaj 20-21

Wsparcie jest niezbędne, aby pomóc kobietom przechodzącym leczenie, kobietom pod koniec leczenia oraz kobietom, których przeżycie jest ograniczone.

W zabieganiu naszego codziennego życia często można zapomnieć o podstawowych wartościach człowieczeństwa, wzajemnym wsparciu i połączeniu – ale oferujemy grupę wsparcia online, w której możesz dzielić się swoimi uczuciami z innymi i gdzie możemy Cię wesprzeć naszą wyjątkową mieszanką porad, wsparcie i wirtualne uściski.

GO Girls są zdeterminowane, aby podnieść rangę nowotworów ginekologicznych i bardzo ciężko prowadzimy kampanię, aby to zrobić.

Nigdy nie zapomnimy, że kobiety mówią nam, że najbardziej pragną wsparcia. Chcemy zapewnić, że jesteśmy tu dla wszystkich kobiet, ich rodzin i przyjaciół. Jeśli czujesz, że możesz wesprzeć naszą pracę, z całego serca dziękujemy.